Wie zijn wij

Graag stel ik me voor...

Mijn naam is Doreth de Klein. Ik ben geboren in 1981, ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. In 2004 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de universiteit van Utrecht. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. In 2006 ben ik gestart bij Jeugdbescherming Gelderland (toen nog Bureau Jeugdzorg). Hier heb ik ruim 9 jaar gewerkt als gezinsvoogd en jeugdhulpverlener.
In 2016 ben ik gestart met Opvoeden & Meer. In eerste instantie heb ik me vooral gericht op het bieden van ambulente opvoedondersteuning en het begeleiden van kinderen van gescheiden ouders. Sinds januari 2019 is het mogelijk om jeugdhulpbehandeling vergoed te krijgen via de gemeente. Vanaf dat moment ben ik dan ook gestart met het individueel begeleiden van kinderen met bijv. ASS-problematiek of ADHD. 
Ook begeleid ik cognitief getalenteerde kinderen. Ik werk aan het veranderen van de mindset en het leren-leren. 
Alle begeleiding en behandeling heeft het doel dat uw kind weer lekker in zijn of haar vel komt te zitten. Pas als uw kind zich weer prettig voelt zal het zich verder kunnen ontwikkelen. 

Om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen ben ik geregistreerd bij de SKjeugd, in het coachingsregister van de NFG en ben ik geregistreerd KIES-coach.

Privacy policy         Algemene voorwaarden

Opvoeden en Meer Pedagogisch Adviesbureau